Ont mot gott?

De rödgrönas skuggbudget kom för ett tag sedan och till allas förvåning så har de accepterat den allra största delen av Alliansens skattesänkningar. Trots att de ägnat större delen av de senaste åren med att demonisera sagda skattesänkningar. Av någon outgrundlig anledning så valde de rödgröna ut just unga människor som de personer som ska få drabbas av den största skattehöjningen – 10 miljarder mer i skatt på ungas anställningar. Hur detta ger fler jobb för unga är en gåta. Ändå utger sig de rödgrön för att vara solidariska och rättvisa, ja rent av godheten själv.

Illusionen om den goda vänstern får sig en törn när man betänker att de enda regeringarna som nått 1% målet för biståndet har varit borgerliga, förbättringar för minoriteter såsom homosexuellas rättigheter har kommit under borgerliga regeringar (partnerskapslagen, könsneutrala äktenskap, m.m.). Vänstern må vara duktiga på att prata solidaritet men i praktiken är det ofta just bara prat.

En mycket intressant ledare på liknande tema är Sanna Raymans ledare i SVD i dag.

4 svar to “Ont mot gott?”

  1. […] är intressant att ett parti, en sida i blockpolitiken, kunnat demonisera den andra sidan så till den milda grad att denna bild inte ifrågasätts av […]

  2. m.jallow Says:

    Största katastrofen var inte i hemlandet som jag flydde; tvärtom, HÄR: MIGGANs handläggare FADIME BAKIR TAR BETALT (mutor). Eftersom jag är gömd asylsökande kan inte ens besöka polisen. Vart skulle jag anmäla sådana kriminella anställda?

  3. Bra skrivet! Gratulerar modigheten av denna sidans både webmastern och deltagande. Men det finns flera orättvisor liksom ovan-avslöjat fall! MIGGAN slår rekord —i antalet ertappade. MUTOR, vad annars?! Visst; igenkänd… Jo, hon&hennes samverkande offrar flera på olika sätt, inte minst fifflet… denne Bakir tvingar min tjej också att vara gratis städare i sitt bolag säte i Sollentuna sitter Fadime Bakir som styrelseledamot medan Bakirs manliga samverkande trakasserar/utnyttjar min tjej i alla…(fruktansvärt…kan inte ens avslöja…) vi tvingas ständigt att blunda för oegenligheter.. annars skulle jag inte få TUT, mina anhöriga också riskerade vi att missa arbetskraftsinvandring 7 AT-UND på LMA-kortet som alla drabbade förstår väl… … Kära Svenska samhället: synskadade ni allihop??? titta på vårat LMA-kort och fråga vad 7 AT-UND innebär, hur beviljas detta undantag om min tjej inte skulle acceptera deras……..krav………. vi gråter nu dag och natt…….hurdan slags barn skaffar vi i detta läge………….hjäääälp, snälla!
     
    N. Yanikyan

  4. […] är intressant att ett parti, en sida i blockpolitiken, kunnat demonisera den andra sidan så till den milda grad att denna bild inte ifrågasätts av […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: