Almedalsveckan

Det blev inte så mycket bloggande som jag hoppats på under almedalsveckan, det var helt enkelt för mycket att göra på dagarna kombinerat med att jag inte hade täckning för mitt mobila bredband där vi bodde. Ett problem jag haft rätt ofta, vilket har gjort att jag nu investerat i ett annat abonnemang.

Almedalsveckan var som vanligt intensiv och otroligt rolig. Folkpartiets dag gick bra och Björklunds tal var ett av de bättre, dock talade han som alla andra innantill under talet. Hans Blix fällde den syrliga och väldigt träffande repliken: Varför talar alla partiledarna innantill, när till och med vi kan deras argument utantill? En mycket bra fråga.

Höjdpunkten för mig var så klart LUF Storstockholms kampanj för att ge papperslösa rätt till vård. Kampanjen var otroligt lyckad och totalt var vi över 50 personer, och jag vill rikta ett stort tack till alla som kom dit och gjorde kampanjen så pass rolig som den blev. Dessutom samlade vi in 130 namnunderskrifter till stöd för papperslösas rätt till vård. Namninsamlingen kommer nu fortsätta vid våra kampanjer i Stockholm.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: