Folkpartiets valupptakt

Idag hade Folkpartiet valupptakt och Jan Björklund talade om bland annat vikten att vara kvar i Afghanistan. Jag blev väldigt förvånad när de rödgröna lanserade att de vill lämna Afghanisatan. I och med att de vill sätta en deadline för tillbakadraganden till 2013 så riskerar de rödgröna att döma de boende i Afghanistan till ökade oroligheter.

Det vore förödande om västvärlden började dra sig ur, och lämna landet i händerna på talibaner. För det är precis vad som kommer att hända om FN-trupperna drar sig hem. Vi får inte glömma varför svenska soldater finns i Afghanistan: för att FN och landets regering har bett oss vara där. Ska vi då lämna dem i sticket?

Biståndsinsatserna är beroende av att det är lugn och ro i landet, vilket bara kan garanteras idag via militära styrkor. Jag hoppas verkligen inte att vi drar oss tillbaka, jag hoppas verkligen att Alliansen vinner valet!

Annonser

Ett svar to “Folkpartiets valupptakt”

  1. […] Niels Groenewegen, Magnus Andersson, Pophöger, Martin Mobergs blogg, CHIC, anybody’s place, Christoffer Fagerberg, Adam Cwejman, Flute-tankar, SVT,se-Valet 2010, Rödgrönt samarbete, Alliansfritt Sverige, […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: