Valmanifest och tankar kring valet

Det är riktigt, riktigt svårt att hinna med och blogga om allting man vill blogga om. Varje dag kommer opinionsundersökningar och utspel. Varje dag kommer debatter och utfrågningar man vill kommentera. Samtidigt har jag själv mer att göra för varje dag som går. Här kommer i varje fall ett inlägg.

Sedan en vecka tillbaka så finns även de rödgrönas valmanifest presenterat (länk till själva manifestet). Det var inte så mycket nytt som presenterades, och kanske är det därför som opinionen fortsätter att gynna Alliansen. Men det är otroligt viktigt att komma ihåg att opinionen kan svänga snabbt och för ett år sedan var det knappt någon som trodde på en liberal valseger. Nu går det bra för både Folkpartiet och Alliansen, men det gäller att jobba hårt för att vi ska behålla det övertag som vi har. Det är rekordmånga som fortfarande är osäkra och om inte de också övertygas om Folkpartiet och Alliansens förträfflighet kan valdagen bli rödgrön.

Som en del i att övertyga alla osäkra väljare tänkte jag sno en bra idé från Folkpartiet i Stockholms stad. De skickar ut dagens argument för att rösta på Folkpartiet, jag tänkte göra detsamma fast på politikområden som kanske inte diskuteras så mycket som det borde. Mitt eget dagens argument är: Rösta på Folkpartiet Liberalerna för att vi måste behålla den fria arbetskraftsinvandringen. Det är otroligt positivt att människor har möjlighet att komma hit, arbeta och bidra till vårt samhälle.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: