LUF större än SSU

När det kommer till mobilisering i varje fall! För igår när ungdomsförbunden mobiliserade för partiledardebatten i TV4 så visade det sig att LUF ensamt lyckades få ihop fler än SSU. Vilket var helt fantastiskt! Ett stort till alla LUFare som var där.

Totalt sett var Alliansen mer än 3 gånger fler än SSUarna. Och vi överröstade dem under hela tiden vi stod utanför TV4-huset. SSU försökte sabotera genom att dra dit högtalarsystem och spela hög musik, det var deras enda desperata möjlighet att överrösta oss från Alliansen. Men det hjälpte inte, vi överröstade dem ändå.

Jag lyckades se första halvan av debatten innan vi var gick iväg till TV-huset och av vad jag såg så var Alliansen helt klart bättre: mer konkreta lösningar, mindre floskler och framförallt man talade mer om sin egen politik och sina förslag. Medan oppositionen var mer förtjust i att prata om Alliansens politik än om sin egen.

Nu kör vi vidare mot valseger! Inte en enda minut ska vilas eller sparas. Nu är det bara att kampanja de 3 dagar som är kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: