Sanna Rayman missar poängen

Sanna Rayman kritiserar lite syrligt Adam Cwejman och Magnus Andersson för ”Nånannanism” i och med deras gemensamma artikel om Centerpartiet och Folkpartiet Liberalernas framtid.

Problemet för Rayman är att hon helt missar poängen med artikeln, och vad som är ungdomsförbundens roll. Ungdomsförbunden är knutna till moderpartierna (och kan inte arbeta för ett samgående före partierna gör det) och ska alltid diskutera partiernas framtid och vara drivande för att dessa utvecklas och undviker stagnation.

Det är precis vad Adam och Magnus har gjort med sin artikel på Newsmill. Så hur kan det vara ”nånannanism” att själv ta ansvar för att debatten om sina respektive moderpartiers framtid?

Fler som bloggar om C och FPs framtid: Magnus Andersson, Adam Cwejman, Andreas Froby, Victor Zettermann

4 svar till “Sanna Rayman missar poängen”

  1. […] bloggar: Maria Abrahamsson, Alliansfritt Sverige, Mikael Persson, Rasmus Lenefors, Christoffer Fagerberg, Martin Mobergs blogg, Peter Andersson – me…, essbeck, Vision Sverige, Maria […]

  2. […] Christoffer Fagerberg kommentera kring Sanna Raymans anklagelse mot Adam Cwejman & Magnus Andersson om […]

  3. Då ungdomsförbundet är en fristående organisation finns det egentligen inget som hindrar oss att ta steget före. Bygger man organisationen underifrån så är det också naturligt att första steget blir diskussioner och sammarbeten ute i regionerna mellan medlemmarna. I LUF och CUF är det högt i tak och alla våra tankar skulle nog få plats i ett och samma hus.

    /Ordförande Storstockholms Centerungdom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: