Populismen (s)prider sig

Innan valet sade de rödgröna att de aldrig någonsin skulle tänka sig att ha överläggningar med SD eller samarbeta med dem. Inte riktigt vad som sker just nu dock. De rödgröna samarbetar med SD för att driva igenom förändringar i A-kassan, trots att de tidigare sagt det är något de aldrig skulle kunna göra. Populismen verkar sprida sig på vänsterkanten.

2 svar to “Populismen (s)prider sig”

 1. Rose Marie Wåtz Says:

  Ja du, populismen sprider sig rakt igenom politiken. Ni har ju åtskilliga gånger fått stöd av SD. Skulle ni då ha avstått från era förslag?

  Jag är mer intrsserad av hur du ser på skriften ”det sovande folket” av Reinfeldt. Den vision som förmedlas där är på god väg att förverkligas. Ni och övriga småpartier hänger på. Ni som liberaler med en positiv grundsyn till mäniskan måste ju ha svårt ställa upp på den visionen.På moderaternas bloggar framgår det klart att mycket är hänmtat ur skriften. Vore jag er skulle jag bli väldigt förgrymmad eftersom ni och centern förklenas. Debatten om ”det sovande folket” kommer att sprida sig i bloggvärlden. Journalisterna vågar inte ta upp frågan eftersom deras ”herrar” sympatiserar så starkt med den politiska ordningen.
  Jag och många av mina folkpartistiska vänner är konfunderade över hur ni kan sälja er så dyrt. För dyrt blir det när det blir mer känt hur visionen för moderaterna ser ut.
  Vänliga hälsningar från en vaken medborgare som har råd med både städhjälp UTAN bidrag och värnskatt sen 20 år tillbaka.

  • Skillnaden är att det verkar som att S har överlagt med SD.

   Resten av ditt inlägg var allt annat än konkret – Kan du ge några konkreta exempel?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: