Det är skillnad på debatt och debatt

Igår hände något mycket märkligt, Norra Real arrangerade en valdebatt för skolans elever i Aulan men bjöd bara in SSU och MUF. Det är intressant att Norra Real tycks tro att vi lever i ett tvåpartisystem. De övriga riksdagspartierna fanns på plats men vägrades tillträde till debatten. Skolan menade att tiden inte räckte till 7 partier, trots att i princip alla andra skolor lyckas ha debatt mellan 7 partier på samma tid. Rektorn på skolan lyckades dessutom framställa sig som jordens drygaste och mest arroganta person då han mötte övriga partier med öppet förrakt.

Tråkigt för eleverna som har skolval idag att inte kunna få höra fler partier debattera!

Något som är betydligt roligare är att vi nu har pressat ner arbetslösheten till 8,2%. Det är otroligt viktigt och en underhållande detalj är att på Sossarnas valaffischer nu är ännu mer inaktuella! Där står det att 466 000 personer är arbetslösa, men nu är det 370 000 personer. Tack vare Folkpartiet och Alliansens politik så har vi klarat krisen bra och nu pekar allt uppåt, istället för som i Storbritannien där man endast pratar om budgetsanering.

Därför blir dagens argument för att rösta på Folkpartiet: Vi behöver mer liberal politik för mer företagande, med entreprenörskap på skolschemat och förenklade regler för företag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: